Υγιής και ισορροπημένη διατροφή
Τα προϊόντα της σειράς MAMYNAT είναι το αποτέλεσμα συγκεκριμένων κτηνιατρικών και διατροφικών μελετών, ο κύριος στόχος των οποίων είναι η υγιής και ισορροπημένη διατροφή για σκύλους & γάτες.
Το κοτόπουλο, το μοσχάρι, το χοιρινό και το ψάρι είναι όλα αυστηρά ελεγμένα και ύψιστης ποιότητας.

ΜΑΜΥΝΑΤ

Όλα τα προϊόντα φτιάχνονται μόνο με φυσικά συστατικά ύψιστης ποιότητας, δοκιμασμένα, επιλεγμένα και εμπλουτισμένα μόνο με την προσάρτηση βιταμινών και μεταλλικών αλάτων, ουσιαστικών για τη σωστή εξέλιξη και ανάπτυξη των τετράποδων φίλων σας.
Οι συνταγές κάθε προϊόντος σχηματίζονται με έναν ισορροπημένο τρόπο και είναι εξειδικευμένες για κάθε μέγεθος ζώου, στάδιο ανάπτυξης, τύπο δραστηριότητας και γευστικότητα της τροφής, έτσι ώστε να βεβαιώνουν τη σωστή πρόσληψη στον οργανισμό και μία πλήρη και ικανοποιητική τροφή.
Το κοτόπουλο, το μοσχάρι, το χοιρινό και το ψάρι είναι όλα αυστηρά ελεγμένα και ύψιστης ποιότητας.
Είναι η κύρια πηγή πρωτεΐνης και έχουν επιλεγεί σύμφωνα με τη βιολογική τους αξία. Είναι πλούσια σε ουσιώδη αμινοξέα, υψηλής πεπτικότητας.
Για να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων, η σειρά MAMYNAT παράγεται χρησιμοποιώντας μόνο λεπτά αλεσμένα δημητριακά, ανακατεμένα με κρέας και λαχανικά που έχουν επεξεργαστεί με ένα σύστημα αποκλειστικού ατμίσματος, το οποίο μας επιτρέπει να διατηρήσουμε τις οργανοληπτικές ιδιότητες των συστατικών και να βελτιώσουμε την πεπτικότητα και απορροφητικότητα τους.

Τα προϊόντα MAMYNAT έχουν μελετηθεί ώστε να αποκτήσουν μια λειτουργική θρέψη.

Η σειρά MAMYNAT προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που ικανοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των σκύλων κάθε μεγέθους και φυλής, συνισφέροντας στην καθημερινή τους ευεξία.